2014 m. balandžio 18 d., penktadienis

Testas: Ką apie Tave pasako Tavo mėgstamiausia spalva?

Geltona

Esi atviras pasauliui. Domiesi begale įvairių dalykų. Gyveni itin aktyvų gyvenimą. Tave domina viskas, kas nauja, neatrasta, nepatirta. Niekada nestovi vietoje, nepasitenkini tuo, ką jau esi pasiekęs.

Žalia

Gyvenime vadovaujiesi jausmais ir intuicija. Tau nėra nieko svarbiau už šeimą. Visada skubi padėti, tavimi galima pasitikėti sunkia gyvenimo akimirką. Pagrindinis ir svarbiausias tavo siekis – saugumo, stabilumo jausmas. Kai jį pasieksi, pasijusi iš tikrųjų laimingas.

Žydra

Gyveni sutelkęs visą dėmesį į save, savo vidinį pasaulį. Tave valdo emocijos. Žmones vertini labai griežtai, tau sunku įtikti, todėl turi vos keletą tikrų draugų. Bijai, kad gali būti išnaudojamas. Tau sunku apginti save, savo nuomonę.

Mėlyna

Esi ryžtingas, itin anksti pradedi galvoti apie savo ateitį, užsibrėži konkrečius tikslus ir aistringai jų sieki. Be to, esi jausmingas ir idealistas. Dažnai keiti savo jausmų ir aistrų objektus, nors tave nelengva prisijaukinti.

Violetinė

Esi labai paslaptingas, ar bent jau stengiesi toks atrodyti. Sunku pasakyti, ką iš tikrųjų galvoji, kas tau rūpi, ko sieki. Tavo tipo žmonės dažnai nemoka užmegzti ryšį su aplinka, rodyti kitam dėmesį, meilę, net tada, kai šie jausmai yra itin stiprūs.

Raudona

Daug reikalauji iš gyvenimo ir tiksliai žinai, ko nori. Dažniausiai tą ir pasieki. Tu drąsus realistas. Mėgsti valdyti kitus žmones – darbe, laisvalaikiu ar lovoje.... Tavo gyvenime netrūksta iššūkių.

Oranžinė

Tu – šiltas, draugiškas, mielas žmogus, apdovanotas neeiliniu žavesiu. Tačiau dažnai esi liguistai pavydus. Tau sekasi darbai, susiję su finansais, nebijai prisiimti atsakomybės ir dažniausiai laimi.

Rausva

Esi stipri asmenybė, tvirtai stovi ant žemės. Tavimi galima pasitikėti, tavo draugai ir artimieji žino, kad esant reikalui visada atskubėsi į pagalbą. Mėgsti tvarką, namuose ir asmeniniame gyvenime.

Ruda

Protingas ir diplomatiškas. Niekada nepraleisi progos gauti tai, ko sieki. Viskame, ką darai, ieškai būdų gauti asmeninės naudos. Didžiuojiesi tuo, kad greitai perkandi žmones, jau po trumpos pažinties gali nusakyti jų aistras ir silpnybes – ir dažniausiai neklysti.

Na, o kokia gi Tavo mėgstamiausia spalva? :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą