2014 m. birželio 1 d., sekmadienis

Vasara vasarėlė!!!

Mielieji,
man labai gaila, tačiau visai neturėjau laiko nuostabiąjam BLOG`ui... Tačiau nuo šiandien, nuo pirmos vasaros dienos, pradėsiu būti aktyvesnė. Pažadu!:***
Taigi, kaip jau minėjau, šiandien yra pirmoji vasaros diena, taip pat ir tėvo, bei tarptautinė vaikų gynimo dienos. Ši diena nuostabi :) Bet vyresniems mokiniams (taip pat ir man...) dar reikia į mokyklą. Nuostau tai, kad beveik nebus pamokų, o bus laisvos pamokos - žiūrėsime filmus, diskutuosime, vyksime į kėliones ir t.t. Pasigirsiu: man rytoj kėlionė į Kauną :)


Maršrutas: Balsių mokykla (Bubilo g. 8) - IX forto muziejus (Žemaičių plentas 73, Kaunas) - McDonalds restoranas (Savanorių pr. 321A, Kaunas) - Lietuvos aviacijos muziejus (Veiverių g. 132, Kaunas) - Balsių mokykla (Bubilo g. 8).

IX forto muziejuje mūsų laukia ekskursija ir edukacinis žaidimas požemiuose "Kas greičiau suras išėjimą iš IX forto požemių?":
http://www.9fortomuziejus.lt/edukacija/

Lietuvos aviacijos muziejuje mūsų laukia ekskursija ir edukacinė pamoka "Kodėl skrenda lėktuvas?", kur mokiniai galės išmėginti savo skraidymo jėgas imitatoriuje! :
http://www.lam.lt/lt/edukacija.html

"Švęsk vasarą – saulės perpildytas dienas ir žvaigždėtas naktis." Gooseberry Patch


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą