2014 m. balandžio 20 d., sekmadienis

Kaip elgtis per pasimatymą?

Tau patinkantis vaikinas rodo dėmesį ir tau belieka tik atsakyti. Tačiau kartais ne viskas vyksta taip, kaip tu norėtum. Paskaityk patarimus ir išvengsi dažniausiai pasitaikančių klaidų.

Tyla
Pažįstama situacija: sėdi kavinėje priešais vaikiną ir iš susijaudinimo nepajėgi ištarti nė žodžio. Jis taip pat tyli ir iš tos tylos atsiranda milžiniška įtampa. Imk ir papasakok kokį nors paprastą dalyką, pvz., ką planuoji veikti savaitgalį arba kuo užsiimi laisvalaikiu. Vaikinas bus dėkingas, kad įtampa atslūgo, ir pats praės pokalbį.


Pasigyrimas
Kartais susijaudinęs žmogus pradeda kalbėti tik apie save. Tai nėra gerai, mat kiti gali pagalvoti, jog jis pasipūtęs ir egocentriškas. Jei matai, kad tau tai gresia, geriau užduok vaikinui klausimų ir mėgink įsiklausyti į ausakymus. Juk tu nori jį geriau pažinti.

Apklausa

Žinoma, tu turi parodyti, kad domiesi vaikinu, tačiau neužduok šimto klausimų per minutę, mat tai bus panašu ne į pokalbį, o į apklausą teisme. Stenkis, kad pokalbis būtų natūralus ir abiems įdomus.


Imtymios detalės

Nepradėk iš karto pasakoti apie menstruacijų ciklą, patirtą vidurių infekciją ar ką nors panašaus. Aišku, puiku, jei su mylimu vaikinu gali kalbėti apie viską, tačiau reikia pajausti, apie ką ir kada gali šnekėtis.

Melas
Nekurk kokių nors nebūtų istorijų apie save ir savo gyvenimą. Vaikinui ir taip su tavim įdomu, tad jis pakvietė tave į pasimatymą. O melas vieną dieną gali imti ir iškilti aikštėn. Būtų laaaabai keblu.


Prisilietimai
Jei vaikiną pažįsti neseniai, būtų juokinga, jei nuolat jį liestum ar prie jo glaustumeisi. Kartais gali lengvai prisiliesti prie jo rankos, tačiau pradžiai to turėtų užtekti, mat vaikinas gali susidaryti apie tave netinkamą nuomonę. 


Nesėkmės

Gali būti, kad nuolat už ko nors užkliūvi, maistas arba gėrimai užikšta ant tavo drabužių. Atsipalaiduok ir pati iš savęs pasijuok. Tai įrodo, kas esi sąmoninga ir tau netrūksta saviironijos. Vaikinas tai tikrai įvertins.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą