2014 m. balandžio 16 d., trečiadienis

DIY: Kambario dekoracijos ir atnaujinimas. 1 dalis

Kadangi pas mane namie greitai vyks remontas, aš jau galvoju apie dekoracijas. Manau, tai ir jums bus aktualu :)





 Ideja skaitančioms merginoms - susirinkite visas knygas, kurias jau perskaitėte ir sukabinkite ant sienos, virš lovos. Toks kambario dekoras nustebins Jūsų drauges :)
 Nusipirkite drobės, viršuje suklijuokite kreideles. Kai klijai išdžius, kreidelių apačią šildykite plaukų džiovintuvu - taip jos išsilydys ir sudarys gražų paveikslą.








 Iš spalvoto popieriaus prikarpykite daug margų drugelių, suverkite juos ant siūlų ir sukabinkite ant šviestuvo.
 Ant sienos sukabinkite vasaros nuotraukas, iš popieriaus iškirpkite pavadinimą šios "fotosesijos". Tai užims laisvą sieną virš rašomojo stalo.
 Ši idėja beveik tokia pati, kai ir viršutinė - tik nuotraukas reikia sukabinti norima forma (pvz. širdies).
 Iš įvairių spalvų iškirpti daug drugelių ir juos sukabinti ant sienos. Tam prireiks dvipusės lipnios juostos, daug spalvoto popieriaus ir krūvos kantrybės :)
 Sukarpykite tuoletinio popieriaus ritinėlius, nudažykite juos ir suklijuokite į linksmą gamtos mylėtojos rankų darbo paveikslą.
 Pas Jus ant stalo mėtosi rašikliai, liniuotės, žirklės, klijai ir panašūs daikteliai? Pasidarykite šią pieštukinę ir Jūsų problema išsispręs.
 Dar vienas būdas, kaip išradingai panaudoti atliekas :) Jums reikės - butelio, dažų, teptuko, drobės (lapo). Ant drobės (lapo) nupieškite medžio kamieną. Butelio apačią mirkykite į dažus ir sukurkite tobulą paveikslą .
 Prisiminimai :) Darbo eigos nepasakosiu, ji puikiai matoma nuotraukoje.
 Vienkartinių šaukštelių galvutes suklijuoti ant stiklainio, į vidų įdėti žvakutę ir džiaugtis šiltu pavasario vakaru :)
 Dovanų pakavimas. Greitai Velykos, turėtu būti aktualu :P
 Dekoracija sienai. Galima daryti įvairiausių spalvų, vienspalvių. Tai yra nuostabi dekoracija, kuri pagyvins tuščią kambario sieną.














 

Laukite tęsinio...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą